Sprogkurser for ledige med jobplan

Er du ledige, og kan du se værdien i at få opkvalificeret dine sproglige kompetencer? Så er et sprogkursus for ledige noget for dig.

Få et skræddersyet sprogkursus, som kan få dig tættere på drømmejobbet. Vi tilbyder kurser i alle sprogkombinationer i hele landet. Så uanset om du er på jagt efter et kursus i fx engelsk, spansk, fransk eller kinesisk, så kan vi hjælpe dig. 

kontakt os her

Sprogkurser tilpasset dig
Vi starter med at få afdækket dit nuværende niveau samt målet for deltagelsen. På den måde får vi sikret et 100% skræddersyet sprogkursus, der dækker dine behov og forventninger. På vores sprogkurser for ledige underviser vi ikke ud fra standardmateriale, men fokuserer i stedet på at målrette materialet de typer af job, som du søger.

Formål
Vi ønsker at bringe dig tættere på drømmejobbet ved at opkvalificere dine sproglige kompetencer, og sikre dig holdbare resultater. 

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit kursus fra start til slut. Derfor evaluerer vi løbende kursets indhold, så vi løbende kan tilpasse det, hvis det er nødvendigt.

Afholdes - tid og sted
Fleksibilitet er et af vores nøgleord, hvorfor vores sprogkurser for ledige afholdes, når det passer ind i din kalender, og der hvor det passer dig. Vi har ingen faste tidspunkter, men aftaler tid og sted med den enkle kursist.

Vi har egne undervisningslokaler i både København og Vejle, hvor kurset kan afholdes. Ønsker du, at kurset skal afholdes et andet sted end i IBL’s lokaler aftales dette inden kursusstart.

Sådan kommer du igang
Er du ledig i 1. eller 2. ledighedsperiode, og vurderer du, at et sprogkursus kan forbedre dine chancer for et job, så skal du henvende dig i dit jobcenter og spørge efter en jobplan.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv opdateret på nyheder, event og tilbud.
     

  Tilmeld dig her >>

 

Kontakt os 

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe.
  

 

Kontakt os >> 

LÆS MERE HER
Eneundervisning
Holdundervisning
Engelsk sprogkurser
Dansk sprogkursus
Tysk sprogkursus
Fransk sprogkursus
Russisk sprogkursus
Spansk sprogkursus
Italiensk sprogkursus
Svensk sprogkursus
Norsk sprogkursus
Kinesisk sprogkursus
Andre sprog sprogkursus
Teknisk engelsk
Forberedelse til prøve i dansk
Forberedelse til indfødsretsprøven - dansk
Online sprogundervisning
Japansk sprogkurser
Sprogkurser for ledige
Det siger tidligere kursister
Personlig gennemslagskraft på engelsk
Business engelsk

Kontakt os

IBL SPROGSERVICE
iblsprog@iblsprog.dk   |   Tlf.: 7572 4333

Besøg os

KØBENHAVN
Njalsgade 76, 2300 KBH S

 

VEJLE
Skomagervej 3B, 7100 Vejle

  

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK