Udtalelser

Læs hvad nogle af vores kunder siger om os.

 

 

 

AtkinsBilledresultat for danfoss logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompetente medarbejdere/undervisere

Vi bliver altid mødt af medarbejdere/undervisere, som er super imødekommende, hjælpsomme og kompetente hos IBL sprogservice. Serviceniveauet er simpelthen altid i top! De lytter til vores behov og er super fleksible, når det gælder planlægning af undervisning og vores medarbejdere er altid tilfredse med udbyttet af undervisningen. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg i fremtiden fortsat vil benytte IBL sprogservice og anbefaler dem varmt til andre virksomheder. 

Melisa Vidojevic, HR Konsulent, Atkins Danmark A/S

 

Stor tilfredshed og fleksibilitet

Vi har i mere end ti år brugt IBL Sprogservice til sprogundervisning hos Danfoss.Vores medarbejdere viser stor tilfredshed med udbyttet af undervisningen, hvilketblandt andet kommer til udtryk ved, at rigtig mange ikke kun deltager i et, men i flere forløb.

Der er stor fleksibilitet både med IBL Sprogservice som samarbejdspartner,men også i måden undervisningen bliver tilrettelagt på for vores medarbejdere.

Vi oplever en stadig stigende interesse for vores sprogkurser, og jeg føler mig tryg ved, at det er IBL Sprogservice, der løfter opgaven.

Sabine Esbensen, Regional Coordinator,
Education & Training

 

 

Stor fleksibilitet og evne til at lytte til vores behov

Vi har brugt IBl Sprog i forbindelse med at vi gerne ville tilbyde vores medarbejdere en opkvalificering i engelsk.

Vi har været super tilfredse med forløbet – både i planlægningsfasen, hvor vi har oplevet en stor fleksibilitet og evne til at lytte til vores behov, i selve screeningsprocessen, hvor medarbejderne har haft en god oplevelse og i selve gennemførelsen, hvor der udelukkende har været – og er – særdeles positive tilbagemeldinger fra de medarbejdere, der deltager på kurset. Det gælder hvad enten man er nybegynder eller er væsentlig mere erfaren. De har det sjovt, og de lærer virkelig noget siger de.

Vi kan bestemt anbefale IBL sprog til andre virksomheder og forventer også at benytte dem fremadrettet.

Lene Boe, HR Manager, Ammeraal Beltech Modular A/S

 

 

Det hele kørte på skinner

Da jeg efter mussamtaler med mine ansatte kunne se, at der var et stort ønske om at lære tysk på begynder niveau, begyndte jeg at undersøge markedet for disse kurser og faldt over IBL sprogservice. Jeg tog kontakt og fra første  samtale vidste jeg at IBL var de rette.

Efter et enkelt møde hvor vores ønsker blev gennemgået, kørte det hele på skinner.

Mine medarbejder var jublende lykkelige, efter de havde været på kursus, og de er  klar på nye udfordringer sammen med IBL.

Per Nielsen, Afdelingsleder Varemodtagelsen/Serviceafd.

 

 

 

Fleksibel indstilling 

Vi er meget tilfredse med samarbejdet – dygtige undervisere og IBL dækker mange sprogområder.  Der er en løbende og god opfølgning på samarbejdet og en fleksibel indstilling til praktisk gennemførelse af undervisningen.

Kim Anker HansenHR Manager

 

 

 

 

 

 

Et fantastisk sammenspil med underviserne

Jeg har benyttet mig af IBL Sprogservice både til engelsk og tysk undervisning.

Det er en fantastisk imødekommenhed, man møder både på kontoret i Vejle samt af underviserne.

Eneundervisning har fungeret rigtig fint for mig, og jeg har selv været medbestemmende i forhold til undervisningens indhold. Jeg har ligeledes haft et fantastisk sammenspil med mine undervisere Hanne & Gitte.

Jeg kan varmt anbefale IBL Sprogservice til andre, og er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil benytte dem i fremtiden, såfremt jeg får brug for det.

Dorthe Mosen, Bogholder

 

 

 

Kontakt os

Kontakt os, og bestil en gratis sprogsamtale, hvor vi finder dit nuværende sprogniveau.
  

 

  Kontakt os >> 

Tilmeld nyhedsbrev 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv opdateret på nyheder, event og tilbud.
  

 

  Tilmeld dig her >>  

LÆS MERE HER
Medarbejdere
Salgs- og leveringsbetingelser
Referencer
Nyt undervisningsmateriale
Ledige stillinger

Kontakt os

IBL SPROGSERVICE
iblsprog@iblsprog.dk   |   Tlf.: 7572 4333

Besøg os

KØBENHAVN
Njalsgade 76, 2300 KBH S

 

VEJLE
Skomagervej 3B, 7100 Vejle

  

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK