Forståelse er vores speciale 

IBL Sprogservice har eksisteret siden 1993 og er en full-service sprogvirksomhed. Vi er blandt Danmarks største udbydere af kurser i fremmedsprog, dansk for udlændinge og oversættelsesopgaver. Sprog er vores spidskompetence, og vi har i mange år udviklet mange kursisters sproglige niveauer og hjulpet mange virksomheder med forskellige former for oversættelsesopgaver.

Mange små og store virksomheder har valgt os som deres faste samarbejdspartner inden for sprogundervisning og oversættelser. Det skyldes vores fokus på altid at levere sprogkurser og oversættelsesopgaver af en høj kvalitet samtidigt med vores fleksible tilgang til alle opgaver.

Få det store overblik 

Vores unikke system WhoSpeaksWhat sikrer vores samarbejdspartnere det store overblik over medarbejdernes mange forskellige niveauer og sproglige kompetencer. Sprogundervisning eller oversættelse, så lad os give et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Bliv kontaktet

Lad os kontakte dig for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.
     

  Ring mig op >> 

 

Tilmeld nyhedsbrev 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv opdateret på nyheder, event og tilbud.
  

  Tilmeld dig her  >> 

 
LÆS MERE HER
Medarbejdere
Salgs- og leveringsbetingelser
Referencer
Nyt undervisningsmateriale
Ledige stillinger

Kontakt os

IBL SPROGSERVICE
iblsprog@iblsprog.dk   |   Tlf.: 7572 4333

Besøg os

KØBENHAVN
Njalsgade 76, 2300 KBH S

 

VEJLE
Skomagervej 3B, 7100 Vejle

  

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK