Sprogkurser

Sprogkurser i alle sprog tilbydes både som ene-  og holdundervisning samt fjernundervisning. Hos IBL Sprogservice er vi specialister i effektive sprogkurser, og vi har mange års erfaring i at undervise både store og små virksomheder samt private.

Fleksible sprogkurser

Fleksibiltet er vores nøgleord, hvilket betyder, at vores sprogkurser foregår når, og hvor det passer dig. Vi har undervisningslokaler i København og Vejle, men undervisning kan fx også foregå ude i din virksomhed, eller der hvor det passer dig. Samtidigt tilbyder vi, at undervisning kan tage udgangspunkt i fx fag- og branchespecifikke materialer.

Vi har tilknyttet et stort antal kompetente freelance-instruktører, der alle har undervisningserfaring og samtidigt et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet.

Uanset dit nuværende niveau flytter vi dit sproglige niveau og sørger for, at du opnår dine mål. Så kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Kontakt os

  

 
     

Eneundervisning 

Vores professionelle instruktører flytter dit sproglige niveau - uanset dit udgangspunkt, og vi underviser i alle sprog.
  

 

 Mere om eneundervisning

 

Holdundervisning 

Til virksomheder tilbyder vi både effektiv sprogundervisning og et unikt samarbejde, der sikrer jer overblik, kvalitet og resultater.
   

 

   Mere om holdundervisning

 

LÆS MERE HER

Kontakt os

Gratis sprogsamtale
Bestil materiale
Ring mig op
Frie Funktionærer
Tilmeld nyhedsbrev


Om os

iblsprog@iblsprog.dk   |   Tlf.: 7572 4333
 

 

Sprogkurser

Danskkurser
Engelskkurser
Tyskkurser
Franskkurser
Russiskkurser
Kinesisk

Sprogkurser for ledige

Åbne holdkurser

Spanskkurser
Italienskkurser
Svenskkurser
Norskkurser
Andre sprogkurser

   

  

 

 

Oversættelser

Engelsk-oversættelse
Spansk-oversættelse
Tysk-oversættelse
Fransk-oversættelse
Russisk-oversættelse
Dansk-oversættelse
Italiensk-oversættelse
Svensk-oversættelse
Norsk-oversættelse
Andre sprog

 

 

 

 

 

 

 

VEJLE
Skomagervej 3B, 7100 Vejle

iblsprog@iblsprog.dk   |   Tlf.: 7572 4333
 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK