Online sprogundervisning - Alle sprog

Fleksibilitet er et nøgleord hos IBL. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle vores kurser og gøre det nemmere for vores kursister at deltage på et sprogkursus. Derfor tilbyder vi også vores sprogkurser som fjernundervisning via Skype.

Vores fjerundervisningskurser er til dig, der ønsker et individuelt og skræddersyet sprogkursus uafhængig af tid og sted. Det eneste det kræver er en computer eller tablet og internetadgang.

Vi tilbyder alle sprogkurser som fjernundervisning. Du kan også vælge at kombinere fjernundervisning med normale lektioner.

Via Skype kan der arbejdes med:

  • mundtlige og skriftlige sprog
  • taletræning og udtale
  • sproglig kulturforståelse 

Du har også mulighed inddrage fag- og branchespecifikt materiale i undervisningen. Skriftlige opgaver sendes via mail eller Skype, hvorefter de bliver gennemgået via Skype.

Har du en travl hverdag, eller rejser du fx meget, så er fjernundervisning en effektiv måde at optimere både din tid og undervisning på.

Kontakts os allerede i dag, og hør mere om, hvordan du kommer i gang.

 

 

  

 

 


Eneundervisning 
Uanset dit sproglige udgangspunkt så skaber vores eneundervisning markante resultater. Vi tilbyder eneundervisning på alle sprog og på alle niveauer. Lad os tilrettelægge dit forløb.

Læs mere

 


Holdundervisning 
Vores holdundervisning er langt mere end en sproglig opkvalificering af jeres medarbejdere. I får overblik over de sproglige kompetencer, løbende kvalitetssikring og testresultater.

Læs mere

 


Åbne holdkurser
Vi afholder en forskellige åbne holdkurser, hvor du sammen med en række andre deltagere får styrket dit sproglige niveau. Tjek også vores åbne kurser på:

Se åbne kurser

Se oversigten her

- Tilmeld dig direkte her

 

 

 

 

Sprogkurser for ledige 
Vi afholder sprogkurser for ledige. Få opkvalificeret dine sproglige kompetencer, og gør dig attraktiv for erhvervslivet. Tjek også vores kursustilbud på:

Se kursustilbud

Læs mere

 

Oversættelse
Uanset om du skal have oversat et salgsbrev, en kontrakt, en brochure m.v., har vi en oversætter til opgaven. Send os dit dokument og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere

 

 

LÆS MERE HER
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies
LUK