Eneundervisning 

Uanset dit sproglige udgangspunkt så skaber vores eneundervisning markante resultater. Vi tilbyder eneundervisning på alle sprog og på alle niveauer. Lad os tilrettelægge dit forløb.

Læs mere

 

Holdundervisning 

Vores holdundervisning er langt mere end en sproglig opkvalificering af jeres medarbejdere. I får overblik over de sproglige kompetencer, løbende kvalitetssikring og testresultater.

Læs mere

 

Sprogkurser for ledige

Vi afholder kurser for ledige og i forbindelse med 6 ugers selvvalgt uddannelse. Få opkvalificeret dine sproglige kompetencer, og gør dig attraktiv for erhvervslivet. 

Læs mere 

 

 

 

Åbne holdkurser i engelsk

Tilmeldig dig et engelskkursus på åbne hold og få styrket dine sproglige kompetencer. Undervisning foregår i Vejle og København tirsdag fra 11.00-13.00 og onsdag fra 15.00-17.00

Læs mere 

 

Åbne holdkurser i tysk

Tilmeldig dig et tyskkursus på åbne hold og få styrket dine sproglige kompetencer. Undervisning foregår i Vejle og København mandag fra 11.00-13.00 og torsdag fra 15.00-17.00

Læs mere

 

Oversættelse

Uanset om du skal have oversat et salgsbrev, en kontrakt, en brochure m.v., har vi en oversætter til opgaven. Send os dit dokument og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere